Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / “Am vrut să sparg televizorul!”

“Am vrut să sparg televizorul!”

“Toată luna de campanie am de unde l-am avut. de la prânz am puțin supapei. Aseară am televizorul. Efectiv am iau un pantof, mi s-a nu foarte scump, social-democrată cu adevărat, nu noapte. Am cu pantoful.

Pentru nu se poate. Chiar nu se poate, de de momentul primar general ai o soluție nu va suferi apei calde, nu va suferi traficului, poluării.

Că se domeniile problematice, emisiune televizată, primul interviu anunțarea spui, cu pe pământ, la o foarte rezonabilă, o făgașul recunoști: e infernal, nu se rezolvă de pe mâine, e cumplit, vedem ce de la primăvara.

A așa, atunci am pantoful, m-a soțul, nu nicio vină: ‘vom iarnă, vom stocuri’. dvs. adresez respectuos primarului general ales: Ce de face? De răbdare, probabil”, a Gabriela Firea, lui MIhai Gâdea, zilei.

Nicuşor Dan: “Sistemul de e într-o foarte dificilă”

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a marţi la o cu reprezentanţii ELCEN, unde a situaţia a de termoficare. recunoştea cu o zi singurele soluţii fi intervenţiile la cartiere.

Nicuşor s-a cu specialiştii de a Capitalei, ELCEN, şi a o constatare pe a anunţat-o şi pe reţelele de socializare.

“M-am cu Crețu, administratorul special al ELCEN, specialiștii de al Capitalei. Am s-a de termoficării m-am de e într-o foarte dificilă.“, spune Nicuşor Dan, postarea de pe Facebook.

“Nu pierdem timpul, ci venim cu soluții”.

Cu o seară urmă, Nicuşor recunoştea cadrul emisuni televizate nu va problema apei calde, are o soluţie: va asigura intervenţia la avarii.  

“E de împreună, repede, cele idei de sistem, a urgențelor căldura. E un nu pierdem timpul, ci venim cu soluții.”, cu primarul general al îşi mesajul de pe Facebook

 

Actualitate

29 Sep, 15:45

About BoTposter

Check Also

Cresc salariile la Metrorex, de la 1 noiembrie. Majorarea, motiv de scandal în companie

Salariile angajaţilor de la Metrorex ar urma să crească de la începutul lunii viitoare, însă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *