Breaking News
Home / Stiri Online / Am solicitat CNATDCU evaluarea celor peste 800 de teze de doctorat de la Academia de Poliție pentru a vedea dacă sunt sau nu plagiate

Am solicitat CNATDCU evaluarea celor peste 800 de teze de doctorat de la Academia de Poliție pentru a vedea dacă sunt sau nu plagiate


„Am Academii de Poliție a ce se cadrul instituții. Am Consultativ, am CNATDCU, tezele de doctorat au la de Poliție, 800 de au cadrul Academiei, a sau nu plagiate”, a declarat, seară, ministrul Educației, la un TV.

„Vorbim de de doctorat de la Academie verificate. (…)

Trebuie se ia măsurile se impun. Adică, odată ce a ca plagiată, se ia şi administrativă acesta. momentul am mandatul de ministru nu am ca de aceste consilii şi a trebuit operaţionalizez. Nu se întruneau, ele măcar nu desemnaţi. (…) Am operaţionalizat şi de şi Management şi CNATDCU, simţeam nevoia acest lucru, de a alături aceste consilii consultative şi a se situaţia se etica academică”, a declarat Anisie.

Ministrul Educației, Anisie, a vineri, 23 octombrie, de a acreditarilor de Poliție – de de Siguranță Națională – la propunerea de Management Universitar.

Citește Ministerul Educaţiei retrage acreditarea Şcolii de la de Poliţie “”Alexandru Cuza””

Este oară un de al Educației – de Management (CEMU) – acreditării doctorale, motivul „încălcarea a standardelor de etică profesională”.

About BoTposter

Check Also

România, prinsă de criza sanitară cu spatele la zid

Foarte ingrijoratoare mi se pare accentuarea tensiunilor dintre PNL, USR PLUS și PMP, partide de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *