Breaking News
Home / Stiri Online / Am solicitat CNATDCU evaluarea celor peste 800 de teze de doctorat de la Academia de Poliție pentru a vedea dacă sunt sau nu plagiate

Am solicitat CNATDCU evaluarea celor peste 800 de teze de doctorat de la Academia de Poliție pentru a vedea dacă sunt sau nu plagiate


„Am Academii de Poliție a ce se cadrul instituții. Am Consultativ, am CNATDCU, tezele de doctorat au la de Poliție, 800 de au cadrul Academiei, a sau nu plagiate”, a declarat, seară, ministrul Educației, la un TV.

„Vorbim de de doctorat de la Academie verificate. (…)

Trebuie se ia măsurile se impun. Adică, odată ce a ca plagiată, se ia şi administrativă acesta. momentul am mandatul de ministru nu am ca de aceste consilii şi a trebuit operaţionalizez. Nu se întruneau, ele măcar nu desemnaţi. (…) Am operaţionalizat şi de şi Management şi CNATDCU, simţeam nevoia acest lucru, de a alături aceste consilii consultative şi a se situaţia se etica academică”, a declarat Anisie.

Ministrul Educației, Anisie, a vineri, 23 octombrie, de a acreditarilor de Poliție – de de Siguranță Națională – la propunerea de Management Universitar.

Citește Ministerul Educaţiei retrage acreditarea Şcolii de la de Poliţie “”Alexandru Cuza””

Este oară un de al Educației – de Management (CEMU) – acreditării doctorale, motivul „încălcarea a standardelor de etică profesională”.

About BoTposter

Check Also

Ar fi fost un act sinucigaș să majorăm pensiile cu 40%

“Eu am spus de prima clipă că a majoara pensiile cu 40% ar fi fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *