Breaking News

”Am finalizat cea mai mare lucrare de infrastructură rutieră din București!


”Misiune indeplinita! Am finalizat mare lucrare de infrastructura rutiera Bucuresti! De se va circulatia pe toata – Splai Dudescu. Avem, asadar, un pasaj de 2 km si jumatate, 2 poduri Dambovita, supralargire la 3 pe sens. Legatura intre (sectorul 3) si (sectorul 4) Capitala.

In aceste au teste Dâmbovița, de mare tonaj.

Acest de investitii se numara de infrastructura pe le-am gasit, in 2016, blocate! Sambata, 11 iulie, va fi rutier!

Lucrările au urma cu ani, primele intentii de acest dateaza de acum 13 ani.

Finalizam marile pe le-am 2016.
În 2016, acest de investitii nu făcute exproprierile necesare, studiul de fezabilitate era nu de condițiile teren. Nu s-au măcar de înaltă tensiune zonă.

Am dispus rețelelor, exproprierilor, întocmirea de coexistență de proiectare execuție prin se înalțe de tensiune.

De asemenea, având proiectul lipseau semaforizarea am contractat finalizat aceste lucrări. pe acest pasaj un ce ne-am propus: unim cu Sudul Capitalei.

Străpungerea – Splai Dudescu a presupus lărgirea bulevardului la pe sens, construirea pasaj Dâmbovița a poduri la nivelul solului râu. are o de 2,4 kilometri, de 141 de cel Dâmbovița.

Lucrările la au de asocierea ACM – Eurovia – au costat 20 de de euro.

Consilierul General, Coaje: “Pentru a fi complet, acest are de etapa a doua lărgirea la pe sens a Hațeganu, pasaj Vitan. A studiul de fezabilitate, au aprobați indicatorii tehnico-economici s-a de exproprieri. Avem proiectul predarea teren de la Naționale”.

Noua arteră va o de 1,3 kilometri, 6 3 de autobuz. Lucrările se estimează 15 de euro.

Ionel Pirpiliu, ACM: “Primaria ne-a foarte in proiect, in relatia cu institutii, ar fi Transelectrica. As sa mentionez ca, de la Revolutie, dupa pasajul Basarab, acest e cel in Bucuresti: doua poduri si un pasaj Dambovita si creioneaza un sud-est, vizavi de sud-vest, facut de Basarab”.

Eugen Ghiță, reprezentantul Consitrans, consultantul proiectului: “Pe langa cele mentionate de constructor au retelelor de utilitati si anume RADET, au o retea de a necesitat relocare.

Obiectul a suprainaltarea retelei Transelctrica, pe care, cu Primariei Capitalei, am reusit sa il realizam! Am facut si studiul de coexistenta intre si Transelectrica, incat, in de 6 s-a suprainaltarea, a rampei pasajului si darea in folosinta a a intregului obiectiv”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *