Breaking News
Home / Stiri Noi / Am crezut mereu într-o relaţie vibrantă între Europa şi Rusia

Am crezut mereu într-o relaţie vibrantă între Europa şi Rusia

Potrivit lui Dăncilă, “Europa ia o nouă a relaţiilor cu Rusia“, fiind, caz contrar, expusă de a repeta greşelile şi de a înfrunta dificultăţi cu impact securităţii naţionale a de pe continent.

Dăncilă nu spune ce ar trebui nouă dinamică, apreciază “măsurile de pedepsire, de sancţiunilor, deşi au produs un palpabil ruseşti, au accentuat, pe de parte, sentimentele anti-occidentale populaţiei, întărind popularitatea regimului”.

“Amintiţi-vă, o ţară a 70 de izolare. S-ar nu asta nou, guvernul şi o mare a populaţiei, cei de vârstă mijlocie şi vârstă, preferă altfel”, fostul premier român.

De asemenea, ea consideră retorica anti-rusă nu ofere muniţie propagandei de stat, într-o ţară mass-media proporţie covârşitoare de guvern, puţine portiţe ca la public.

Dăncilă nu cauţionează Rusia, ci relaţia şi nu funcţionează

“Mi se interesele şi europene într-un conflict se cu an. Influenţa afacerile europene agresivă, şi dăunătoare. Este un nu de bine documentate Rusiei, de a curentele naţionaliste UE, ci şi de forţelor pro-ruse statele Uniune. Între se numără Brexit, referendumul şi la de Nord, criza şi recent alegerilor Belarus. Iar acest timp, europene de contracarare a influenţei ruseşti rezultate”, consideră Dăncilă. 

Ea citează pe preşedintele rus, Putin, “în politica mare nu prieteni” şi conchide că, acest sens, diferenţele şi realitatea şi nu prieteni.

“Dar fi, oare, parteneri?”, se Dăncilă.

“Ca ministru, am mereu pragmatismul şi realpolitik-ul (politica pe realităţi, n.r.). În politică, că, cel adesea, e bine acţionezi formalităţi. În intenţii, mi se de o concretă de (…) Sarcina pe o prezint aici nu deloc uşoară, de importanţă critică. În virtutea şi bazându-mă pe o carieră m-a învăţat că, cel adesea, politica tonuri de şi nu şi negru, am crezut ca o relaţie de energie, reciproc avantajoasă, cu Rusia. Cred, încă, asta. Dar pe să-l a ne intresele neclar”,

îşi fostul prim-ministru editorialul Jerusalem Post.

Materialul integral, engleză, poate fi aici.

About BoTposter

Check Also

Ludovic Orban a prezentat cele trei motive care i-au salvat pe piețari de la frig

„Unu: suntem pe un trend descendent, nu mai există riscul major care exista, doi: sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *