Breaking News

Alți 394 de români care lucrau pe vase de croazieră din America de Nord, repatriați. Printre aceștia, 15 români din SUA aflați în greva foamei

„Ministerul că, zilei de 22 mai, au țară 394 20 străini, de ai (un al Vincent Grenadine, doi ai Ungariei, un al Filipine, un al Mauritius, un al Orientale a Uruguayului, un al Egipt, un al Trinidad Tobago, doi ai Peru, un al Federative a Braziliei, un al de Sud, un al Federației Ruse, un al Liban, doi ai Statelor Mexicane, doi ai Indiei, un al Georgiei, un al Honduras)”, a MAE, într-un comunicat de presă, seara.

Cetățenii repatriați lucrau de personal navigant pe de croazieră, de a Caraibilor, precizează citată.

„Ministerul Externe, prin la la Havana al al la Miami, a constante pe compania angajatoare, pe autoritățile americane, debarcării facilitării repatrierii, succesivă a anterior repatriere restricțiilor impuse pe Statelor Americii, contextul de COVID-19”, anunță citată.

MAE precizează la s-a aflat grupul de 15 au recent la o extremă de protest, greva foamei, și au asistență la Ambasadei la Washington.

„Cetățenii au SUA Barbados, la nave, au preluați cu un charter de o companie privată, contractată de compania angajatoare, pe ruta Bridgetown-București. de repatriere au de prin la la Havana al al la Miami”, MAE.

Joi seara, a revenirea țară a 306 de pe de de Nord, prin Croația, au restricțiilor impuse contextul pandemiei. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *