Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Alte termene de finalizare la metroul din Drumul Taberei, la 8 ani după începerea lucrărilor / Când va fi pusă în funcțiune Magistrala 5

Alte termene de finalizare la metroul din Drumul Taberei, la 8 ani după începerea lucrărilor / Când va fi pusă în funcțiune Magistrala 5


“Întotdeauna dumneavoastră, jurnaliştii, întrebaţi beneficiarul, nu ştiu a întrebat. Noi l-am întrebat. am la 10:30 şi o de şi cu reprezentanţi ai Transporturilor, şi am ne la dispoziţie graficul probele de funcţiune. pe instalaţie, şi probele tehnologice la a de metrou. Au acest termen ne la dispoziţie aceste şi reprezentanţii contractul de structură şi contractul de şi contractul de automatizare a traficului. În momentul probele tehnologice cu de şi regulă, poate primul tren, coroborat cu probele de pe detecţie incendiu, incendiu, efracţie”, a Mocanu.

Potrivit acestuia, de obicei, tehnologice variază 4 şi 6 săptămâni.

“De de am funcţia de director, eu am la şantier. Azi noapte, la 23:00, eu eram la puţ şi se lucra. De ieri a se la vestitul puţ de la Parc Drumul Taberei, de la centrală de ventilaţie. S-a se se legătura cu tunelele de circulaţie”, a acesta.

Întrebat circulă luna septembrie, a răspuns: “Vom vedea”. La ne aşteptăm ca luna luna octombrie se acest lucru, şeful a spus: “Eu nu mă aştept la nimic. Eu mă aştept ca să-şi şi asta le-am ieri constructorilor au un pe nu i-a să-l semneze. Ba, dimpotrivă, ei au instanţă la momentul respectiv ca câştige acest contract”.

Chestionat de asemenea cu la cine Drumul nu circulă luna septembrie, a admis: “Ca de dată, directorul general”.

About BoTposter

Check Also

Joe Biden, președintele ales al SUA, invitat de liderii Uniunii Europene la un summit special la Bruxelles

  Cei doi lideri europeni au discutat separat la telefon cu viitorul lider de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *