Breaking News

Alte două țări din Europa impun carantină COVID-19 pentru români. Cei care nu respectă regulile vor fi amendați cu până la 10.000 de euro


 

Ministerul pe s-au aflat 14 pe intre carantină (autoizolare) la domiciliu sau la o adecvată o perioadă de 10 zile, sosirea pe elvețian. de carantină nu poate fi întreruptă, o testare la COVID-19.

Persoanele carantină (autoizolare) au de a autoritățile cantonale de de la pe de a urma indicațiile acestora. Potrivit reglementărilor vigoare, perioada de carantină (autoizolare) nu poate fi ca a moleculare infecția cu COVID-19, anunță Ambasada Elveția.

Nerespectarea menționate se sancționează cu contravențională de la 10.000 CHF.

Sunt exceptate de la (autoizolării), cu nu simptome specifice COVID-19, de persoane:

asigură profesional (pe rutieră, feroviară, sau navigabilă) de care, acest considerent, s-au aflat 14 pe cu de epidemiologic;

state. În aceste cazuri, autoritățile elvețiene solicita documente justificative necesitatea tranzitării teritoriului (ex.: domiciliu / / drept de ședere / de muncă / dovadă a necesității pe elvețian, precum de tratament necesar, de studii etc.);

s-au aflat (pentru puțin de 24 de ore) pe sau pe cel al cu de epidemiologic;

– angajații implicați funcționări a și/sau de ordine publică elvețian;

călătoresc Confederația Elvețiană profesional sau medical, sau o perioadă de cel cinci zile, respectiva nu amânare.

Informaţii cu la la link-uri: http://berna.mae.ro/https://www.bag.admin.ch/bag/en/home/krankheiten/ausbrueche-epidemien-pandemien/aktuelle-ausbrueche-epidemien/novel-cov/empfehlungen-fuer-reisende/quarantaene-einreisende.html.

MAE reaminteşte cetăţenii solicita asistenţă la de Ambasadei la Berna: +41 31 351 36 39 sau +41 31 351 05 46, apelurile redirecţionate de şi Suport al Cetăţenilor Români Străinătate (CCSCRS) şi de operatorii Center, regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii se cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie de urgenţă al diplomatice: +41 76 387 50 05.

MAE consultarea paginilor de internet: http://www.mae.ro/node/51909https://www.mae.ro/node/51979http://berna.mae.ro şi http://www.mae.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *