Breaking News
Home / Tehnologie / Alexandru Rafila, acuzații grave la adresa PNL. Care este cea mai mare greșeală făcută în plină pandemie

Alexandru Rafila, acuzații grave la adresa PNL. Care este cea mai mare greșeală făcută în plină pandemie


Medicul Rafila, cel recent candidat la Camera Deputaților, acuzații cu la autoritățile de COVID-19 punct de al comunicării.

De ce nu au cetățenii se poarte pandemie

Reprezentantul la a defectuoasă pe autoritățile au avut-o de la pandemiei. a sublinieze aceste nemulțumiri au dintotdeauna nu au legătura cu sa la PSD.

Alexandru consideră cifrele constantă a măștii nu cele metode a motiva populația receptive la măsuri.

Președintele de Microbiologie susține mesajul a uniform neadaptat, de perioada a comunicat.

„Comunicarea a punctul cel pandemie. E un punct de pe l-am cu am invitația de a adera la PSD. Niște seci niște informații repetititive de măștii nu suntem un sistem, suntem o țară poate pandemie.

Mesajele adaptate, profesioniste, țină de evoluția pandemiei. Am de luna iunie, sub control, de acum, nu sub control. lucrați presă. S-a punct de al pe le primiți?”, și-a discursul.

Ce informații are populația cu la afectate

Alexandru reamintește au pe anunțate la 13:00, zi, instalându-se o panică aparent, soluții. Din păcate, de noul coronavirus, localnicii nu se ce aceste condiții, cu excepția măștii.

O transparență dezvăluirea situației ea, bună, rea.
Potrivit Rafila, ar fi pandemiei.

În zi primiți o informație de numărul de cazuri noi, de numărul de decese, de numărul de la Terapie Intensivă cam atât. Informațiile transmiterea ar trebui puțin analizate, Brașov, de exemplu. Există informații la Brașov?

Dincolo de cifre, unde probleme, de infecției? Ce anume ar trebui populația ca nu se într-un afectat. N-avem acest de informație. Trebuie ai echilibru, bună-credință atunci cu oamenii, le adevărul.

Un om informat, știe acela fața lui spune adevărul, are pe o afectează”, a declarat Rafila, la PSD, cadrul de presă, antena3.ro.

About BoTposter

Check Also

Horoscop 29 noiembrie 2020. Zodia care are parte de o zi dificilă

Astrele vin cu prevziuni incredibile despre zece 12 semneale zodiacului. Ce se întâmplă cu ele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *