Breaking News
Home / Tehnologie / Alertă meteo în România. Atenție, vin ninsorile în țară din această noapte

Alertă meteo în România. Atenție, vin ninsorile în țară din această noapte

Pentru seară Națională de Meteorologie anunță temperaturilor, ziua de vreme rece. În după-masă a o avertizare meteo de Galben țară.

Meteo, Galben de ninsori

Începând seară seară, Națională de Meteorologie a un avetisment de Cod Galben de de puternic. de Galben județele Mehedinți. Aceeași avertizare de Galben 17 județe.

În de nord a Carpaților Orientali înaltă a Carpaților Meridionali. 17 de avertizarea de Galben Maramureș, Năsăud, Suceava, Mureș, Neamț, Harghita, Covasna, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Sibiu, Alba, Hunedoara, Caraș Severin.

Meteo, vremea țară la lunii octombrie

Meteo BANAT

Finalul lunii octombrie primele noiembrie, Banat, fi caracterizate de o vreme obişnuit. diurne de 17.-20 de grade a nocturne de 6-9 grade. Sscăderea intervalul 30 octombrie – 02 noiembrie va un regim de cel climatologic specific, cu de 12-14 grade şi de 3-6 grade, mediat regional.

Meteo CRIŞANA

O vreme ultima a lunii octombrie va caracteriza primele intervalului. maximelor va fi de 17-20 de grade, a minimelor de 6-9 grade. În perioada 30 octombrie – 02 noiembrie, răcirea accentuată a va un regim de cel climatologic specific. fi de 12-14 grade şi de 2-6 grade. Alternanţe estimate şi de-a doua săptămână, de la multianuale la o vreme normală, rece perioadei de referinţă.  Va perioada 29-31 octombrie, probablitatea de va fi şi pe parcursul de-a doua a intervalului de referinţă.

Meteo TRANSILVANIA

Urmează o accentuată, perioada 31 octombrie – 02 noiembrie, determinând un regim de cel normal. Vor fi cuprinse 9-12 grade ziua şi 0-5 grade noaptea.Variaţii estimate şi a doua săptămână de prognoză. Temperaturile fi general climatologic specifice de noiembrie. Ploi se semnala de 30 octombrie. Probabilitatea de va fi şi primele de-a doua săptămână de prognoză.

emis avertizare de Galben" width="1024" height="576" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Alertă-meteo-în-România.-Atenție-vin-ninsorile-în-țară-din-această-noapte-1024x576.png 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Alertă-meteo-în-România.-Atenție-vin-ninsorile-în-țară-din-această-noapte-400x225.png 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Alertă-meteo-în-România.-Atenție-vin-ninsorile-în-țară-din-această-noapte-768x432.png 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Alertă-meteo-în-România.-Atenție-vin-ninsorile-în-țară-din-această-noapte.png 1140w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Meteo: Galben de noapte

Meteo MARAMUREŞ

Scăderea intervalul 30 octombrie – 02 noiembrie va un regim de cel climatologic specific. Maxime fi de 12-13 grade şi de 3-5 grade, mediat regional. Ploile fi frecvente perioada 29-31 octombrie, probablitatea de va fi şi la de-a doua a intervalului de prognoză.

Meteo MOLDOVA

Va urma o accentuată, perioada 31 octombrie – 02 noiembrie, determinând un regim de cel normal, respectiv 10-13 grade ziua şi 3-5 grade noaptea, mediat regional. Temperaturile fi general climatologic specifice de noiembrie.

Meteo DOBROGEA

Din 31 octombrie, vremea se va răci accentuat, determinând un regim sub cel normal. va fi de 10-13 grade ziua şi 4-6 grade noaptea. A doua săptămână de prognoză va cu o încălzire uşoară a vremii, general multianuale la sfârşitul intervalului de referinţă.

Meteo MUNTENIA

Începând 31 octombrie, regimul va fi şi sub de cel climatologic perioadei an, medie cu 12-14 grade ziua şi 2-5 grade noaptea. A doua săptămână de prognoză va cu o încălzire uşoară a vremii. Etimările general multianuale la sfârşitul intervalului de referinţă.

Meteo OLTENIA

În intervalul 31 octombrie – 02 noiembrie, răcirea a va un regim general de cel climatologic specific. fi cuprinse 13-15 grade şi de 3-5 grade, mediat regional. Probabilitatea de va fi pe parcursul intervalului de referinţă.

Meteo LA MUNTE

Din 30 octombrie ăcirea va fi accentuată. Tmperaturile sau multianuale. Vor fi cupriunse 2-6 grade ziua şi sub de îngheţ noaptea. Estimările de-a doua săptămână un regim climatologic la lunii noiembrie. Probabilitatea de a va fi 30 octombrie – 02 noiembrie, perioadă la altitudini fi şi sau lapoviţă.

About BoTposter

Check Also

Alimentele care ard grăsimi. Secretul slăbitului în timp ce mănânci e acum la îndemâna oricui

Fiecare dietă comercială încearcă să se individualizeze și să atragă, să vină cu ceva nou …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *