Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Alertă în sistemul medical privat. O clinică a fost închisă temporar după ce șase asistente au fost depistate cu COVID-19

Alertă în sistemul medical privat. O clinică a fost închisă temporar după ce șase asistente au fost depistate cu COVID-19


Cazurile de COVID-19 explodează de la zi la zi, ajung fse îmbolnăvească. Unul cele cazuri cel al clinicii Provita Alexandrina Bucureşti. Aceasta a ieri, ce, la o testare de rutină, au cu noul coronavirus.

Mesajul de clinicii

Moment de clinica privată Provita Alexandrina, București, se cu un minifocar de coronavirus. După ce au cu COVID-19 medicale, clinicii a închiderea a clinicii.

Astfel, programările au anulate, ca anunțați urma. Același se va întâmpla cazul pacienților au contact cu asistentele infectate.

Potrivit clinicii, medicul Palea, activă a a testată, auxiliar a dezinfecţia la oră, cu nebulizatoarelor şi a lămpilor UV. Tot de a vigoare, cu COVID-19 se află izolare, directorul clinicii.

”Am DSP-ul şi aşteptăm vizita a măsurile se a apariţia cazuri. Pe igienizarea intern dimineaţă, am şi o firmă specializată, agreată de Direcţia de Publică, a dezinfecta întreaga suprafaţă a centrului.

Angajaţii nu au simptom clinică, timpul consultaţiilor au de metodologie. Din fericire, starea de sănătate şi izolaţi la domiciliu. Aşteptăm definitivarea a paşii următori.

Protejarea ce ne mereu şi am dispus intern”, a Dr. Palea, Provita, prin comunicat.

Ce știe pacienții

Conducerea a infirmațiile necesare, cetîțenii nu se îngrijoreze. Potrivit acestuia, urma DSP-ului şi epidemiologice, toţi pacienţii Provita Alexandrina fi cu la măsurile pe trebui le urmeze.

Pentru moment, patru Provita nu cazuri de COVID-19 depistate. Centrele funcţionează normal, de igienă impuse de de igienă şi protecţie obligatorii, contextul de COVID-19.

Provita un de de excelenţă Bucureşti. de imagistică a 2011, incinta de Infecţioase, 2012 Provita a o medicală de ambulatoriu. În 2016 s-a Spitalul Provita pe operaţii invasive, adevarul.ro.

About BoTposter

Check Also

A pus bicarbonat de sodiu pe oală, ce s-a întâmplat după doar câteva minute

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu într-o oală? O femeie a făcut experimentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *