Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / ajutorul ajunge până la 20.000 de lei

ajutorul ajunge până la 20.000 de lei


CEZ Vânzare a sisteme cadrul naţional “Casa Verde Fotovoltaice” şi clienţilor particulari de a prosumatori.

Campania s-a sub deviza „Sisteme Fotovoltaice la şi griji #acasă” a demarat luna februarie a 2019. În cadrul acesteia, compania a completă nerambursabile.

“Acum, un an şi de provocări, proiectului, prin primului fotovoltaic cadrul campaniei. Cu o de 3kW, totalul de 679kW pe compania va clienţilor au obţinut finanţare cadrul primului apel program”, compania într-un comunicat.

“Astfel, Vânzare continuă de față de mediu prin clienților autonomi de electricitate, prin cu autoritățile ghidului de apel”, a declarat compania.

Se apelul cu numărul doi

Programul „Casa Verde Fotovoltaice”, prin Administrației (AFM), de de electrică, acoperirii necesarului de şi livrării surplusului naţională.

Programul asigură o finanţare de la 90% valoarea a cheltuielilor eligibile, limita de 20.000 lei, de sisteme de fotovoltaice, cu o de 3kWp.

Termenul de AFM apelului doi luna octombrie 2020. Aşadar, clienţii Vânzare nu au obţinut finanţare primul apel încurajaţi cadrul de-al apel de sprijin.

Bugetul acestui program de 656 de de lei, 536 de de prin Operaţional (POR) şi 120 de de lei, de la Administraţia Mediu. acest program se estimează ca 27.000 de cetăţeni prosumatori.

În plus, Vânzare clienţilor de a prosumatori şi AFM, prin oferirea de constând într-un fotovoltaic şi prin consultanţă de racordare.

About BoTposter

Check Also

Vlad Gherman, în doliu. A murit înainte să ajungă la ea: ”Știa tot ce se întâmplă”

Azi e o zi foarte tristă în familia actorului Vlad Gherman, iar asta deoarece, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *