Breaking News

”Aici se tratează anual peste 200.000 de pacienţi, nu doar din Bucureşti şi Ilfov, ci din întreaga ţară”


”Sanatatea importanta! Am luptat, alaturi de si pacienti, redeschiderea in beneficiul bolnavilor si doresc sa-si faca periodice, investigatii medicale, preventia imbolnavirii.

Cu o intarziere de 2 luni, Sanatatii a avizat, prin DSP, a gol, si pana acum.

M-am aflat la Spitalul Colentina, alaturi de cadrele si de reprezentantii asociatiilor pacientilor cronici, de saptamani intregi Sanatatii redeschiderea spitalului.

Spitalul Clinic redat pacientilor, sectiile in tara – sa isi deschida usile au de tratamente!

Aici se 200.000 de pacienţi, nu Bucureşti şi Ilfov, ci întreaga ţară, cele 800 de ar fi putut, perioadă, sa mulţi pacienţi 70 şi 100 au nouă de COVID-19.

Am Sănătăţii de de redeschiderea spitalului Colentina, insa acest nu a posibil.

Alături de au facut si medicii, asistenţii, asociaţiile bolnavilor cronici, fundatii si asociatii ii reprezinta atat pe bolnavii cat si pe pacienti.

Primăria Capitalei, prin Administraţia şi Medicale, a pus la dispoziţie documentele necesare, dovedim activitatea. In urma cu nouă zile, ministrul Sănătăţii a anunţat spitalului. ‘imediat’ nu s-a întâmplat, astăzi, acum ore, a avizul Colentina.

Acest aviz o de pe perioada stării de alertă, si am transmitem pacienţilor că, nefericire, deoarece acest aviz a de târziu, internările nu se de mâine, acum in acest 140 de pacienţi cu patologie, şi infecţia cu Sars-CoV-2, aceştia bineînţeles noastră grija, trataţi si sa se intoarca sanatosi acasa!

Am o alternativă, un Sănătăţii, şi anume al STB, cu 33 de paturi, 3 paturi de ATI. În cazul va fi nevoie, convinsă Sănătăţii, şi soluţii, mici, a fi COVID”, a declarat, joi, Firea.

Directorul al ASSMB, dr. Ablachim Turkes: “Doresc in primul rand mulţumesc de la Colentina, că, deosebire de spitalelor de Bucureşti şi România, au nevoite efort de a trata pacienţi cu COVID, deşi aceasta nu specialitatea lor!

În vom Colentina, am făcut-o şi acum, ca circuitele medicale, si funcţionale şi, de asemenea, tratamentul pacienţilor fostul STB.

Directorul al Colentina, dr. Zurac:
Primele pe le vom lua, dupa primirea DSP, se la reorganizarea activităţii spital. discuta cu colegii vedem pacienţii noştri fi transferaţi de boli infecţioase. De vom muta pacienţii secţiile de pavilionul COVID, fostul STB, vom curatenia, si igienizarea pavilioanelor.

”În final, estimarea noastră într-un termen de maxim va pacienţii non-COVID”, de părere Firea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *