Breaking News
Home / Stiri Noi / Adrian Streinu-Cercel, răspuns critic pentru Dan Bittman “Toate sistemele sanitare din lume au clacat, nu e nimeni mai deştept sau mai prost decât celălalt”

Adrian Streinu-Cercel, răspuns critic pentru Dan Bittman “Toate sistemele sanitare din lume au clacat, nu e nimeni mai deştept sau mai prost decât celălalt”

Când a de Gâdea, realizatorul “Sinteza zilei”, de la 3, situaţia sanitară, Dan Bittman a răspuns:”Să mor eu de COVID. Nu trăiesc degradante”

Medicul Streinu-Cercel a emisiune a-i da un artistului

„Oamenii ies toţi ture, momentul ies costume nenorocite ca de pinguini. Imaginaţi-vă ce şi consulţi acel costum. Este sub orice. Ce ar trebui ne unim problemă”, a medicul Streinu-Cercel la 3.

Adrian Streinu-Cercel a depistarea COVID-19 efectuate, şi au martori

“Din punct de tehnologic, Balş a singurul institut februarie a la dispoziţie pe de a şi asta am făcut-o cu pregătiri cu mulţi urmă.

Încă 2006 ne-am pregătit, am un laborator de moleculară, am lucruri, nu am cineva ne ce şi facem.

După am replicăm acest pe ţara, acum, da, se găseşte sub şi se cu de teste pe zi probleme. Să ştiţi corecte, au martori, martorul se compară cu proba şi spune sau negativ.

Nu de dubiu. Problema apare, însă, la se nasul pacientului, ca aşa. Dacă nasului, nu o obţii mare lucru, exact aşa la carte, atunci corect, cu marjă de sensibilitate” a medicul Streinu-Cercel.

Toate au clacat

“Discursurile dezbinatoare nu îşi au rostul acest moment. Toate au clacat, nu e deştept sau celălalt. Toţi o şi doi de de aici va trebui şi cu bine vom fi uniţi”, a spus Adrian Streinu-Cercel cadrul “Sinteza Zilei” de la Antena 3.

 

About BoTposter

Check Also

Bărbat înjunghiat mortal în parcarea unui depozit de legume fructe din Ilfov

Polițiștii din Voluntari au fost sesizați prin apel la 112, luni, că în parcarea unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *