Breaking News
Home / Stiri Noi / Adrian Năstase: Cine ar fi mai bine pentru România să câștige alegerile din USA: Trump sau Biden?

Adrian Năstase: Cine ar fi mai bine pentru România să câștige alegerile din USA: Trump sau Biden?

“Mai pană la prezidentiale americane. Am dezbaterile ce au intre doi candidati, lor, de opinie, de a campanie.

Dincolo de aceste si de impact vietii americanilor, si efectul al acestor alegeri Romaniei. Mai pe intelesul tuturor, bine castige sau Biden?

Filozofia lui Trump, atitudinea lui in le-am in patru ai său. Nu imi sa fac o sinteză aici. Dar e că, in momentul de fată, nu reusesc impună o convingatoare si o perspectivă in trăim. Sau poate că, sub Trump, nu s-a se acest lucru.

Ce a insemnat mandatul lui Romania? Pe pozitivă, o sustinută in apărării si consolidarea dimensiunilor securitătii nationale, in conditiile in tensiunile si militare se in Mării Negre. In economic, destul de putin, nu in Constanta/Gdansk, de o ferată. si cele unităti de la Cernavodă, ca a inlocui varianta chineză. Asteptată a numirea incheie ce s-au in regulilor diplomatice, amestecandu-se, public, in de internă. Nu s-a intamplat asa. Nu comentez ca nu-mi stric si relatiile cu de la Bucuresti…

De Biden. Reprezentand politica estabishmentului democrat SUA, de „conditionare democratică” a obtine avantaje sau in statele nu au să-si interesele suverane. Vă amintiti, sper figura, „dirigintei” de la Departamentul de Nuland, cu lectiile de politică. Iar la adresa lui ne o caracatită de interese la international si o ignorare a „valorilor si occidentale”. Sa adaugam si anuntat, printr-o in Romania, detestati pozitiile si partizane, ce si de intrebare. Proverbul romanesc „să ce spune popa nu ce el” ar trebui poate in nu măcar ce spune el ar urmări interese oculte.

La anterioare, incă luna 2016, am prevazut alegerea lui ca presedinte, sperand si intr-o modifica de paradigmă in politica americane. Veti spune poate acest s-a intamplat. Da, nu in pe multi l-au asteptat.

Acum, oarecum dezorientat. Pentru Romania, candidati ar fi castige?

Astept si părerile voastre. Inclusiv pe a lui Popescu”, a Năstase, pe blogul său.

About BoTposter

Check Also

Primăria Capitalei anunţă ca e gata să strângă zăpada cu 654 de utilaje

Primarul general Nicuşor Dan a solicitat operatorilor de deszăpezire din toate sectoarele Capitalei să fie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *