Breaking News
Home / Tehnologie / Adina Bourceanu rupe tăcerea. De ce s-a ras pe cap, de fapt

Adina Bourceanu rupe tăcerea. De ce s-a ras pe cap, de fapt

Adina a dezvăluit misterul se așternuse privința noii schimbări de look. De ce s-a ras cap, de fapt? Care a motivul apariții cu ei s-au obișnuit destul de greu?

Care a motivul s-a ras cap?

Adina Bourceau pe zi ce trece. După decizia de a de cu se obișnuise de buni, acum a fața tunsă la zero. Decizia a luat-o pe înainte, dintr-o nebunie, spune aceasta. Adina a renunțat o perioadă la pletele dorința de a-și curiozitatea pe o de vreme. „Fără filtre, teamă, regret! Mi-am mereu ca o viață mă rad cap. Am făcut-o acum!”, a pe de Instagram.

O la de o urmăresc a cu aceasta vopsită alb. fotbalist al FBSB-ului și-a apariția „Vorbește lumea” cu o îndrăzneață. ”Înainte de a la emisiune am pe la și, minute, am alba la păr! Mi-a zis, să-și cu un spray? Și am alba. În minute”,a povestit, amuzată, Adina. Care a dezvăluit va repeat cu culori.

este motivul a renunțat la pletele sale? " width="954" height="579" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/adina-bourceanu.png 954w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/adina-bourceanu-768x466.png 768w" sizes="(max-width: 954px) 100vw, 954px"/>
Care motivul a renunțat la pletele sale?

„Sunt o bucătăreasă desăvârșită”

„Acum am 55 de kilograme. Înainte 90. bine mă simt la 53. Dar am perioade iau 2 sau le jos, oscilez. Mănânc, într-adevăr, ce doresc, cantități mici. Nu 5 mese pe zi destul de nu am timp. Ciugulesc pe timpul zilei, la masă apuc, ce vreau. Ideea cantități mici. De gătit, foarte mult, foarte bine, o bucătăreasă desăvârșită, spune asa, așadar, de mult, nu mă abțin, eu, dar, repet, cantități mici”
Adina Bourceanu

About BoTposter

Check Also

Covid nu va dispărea vreodată. Anunțul crunt al Guvernului, chiar și după vaccin

Toți suntem afectați, într-un fel, sau altul de pandemia generată de noul virus. Mulți își …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *