Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Adelina Pestrițu e însărcinată?! Primele declarații despre ”un frățior pentru Zeny”

Adelina Pestrițu e însărcinată?! Primele declarații despre ”un frățior pentru Zeny”

Este Adelina Pestrițu însărcinată? a pus pe internetul cu fotografie pe o socială. Bruneta a la nu se aștepta nimeni! Fanii au felicitat-o deja: „Hai cu frățiorul!”

Este însărcinată? a primele declarații „un Zeny”

Fanii Adelinei Pestrițu au felicitări, diminică seară, pe Instagram. a o fotografie emoționantă, ține brațe fina. a stârnit un de reacții.

„Și cu un Zeny. Să ne mulți împlinită, Elisabeth”, a Pestrițu, pe Instagram.

Reacțiile o urmăresc pe nu au apară. În o oră, a strâns 15.000 de like-uri. „Cât de 😇💜Binecuvântările cerești sa voi🙏Hai cu frățiorul 😁💜”, „Da, bine gândit”, sau „Să hai cu frațioara”, câteva comentariile de oameni.

Pestrițu e însărcinată?! declarații ”un Zeny”" width="1024" height="703" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/adelina-pestritu-insarcinata-1024x703.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/adelina-pestritu-insarcinata-768x528.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/adelina-pestritu-insarcinata.jpg 1083w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Adelina e însărcinată?! declarații ”un Zeny”

Adelina Pestrițu a cu COVID-19

În seara zilei de 2 septembrie, cureta ROL 2, anunța, cu ochi, fusese cu COVID-19. La acel moment, ea urma preluată de investigații. simptom al pe l-a a gustului mirosului. Adelina Pestrițu a a o gură de a cel al său, a se că, într-adevăr, era neregul cu ea. Cu o zi se la medic, ea a dezvăluit a simțit o de oboseală accentuată.

„Oricât te de ceva, se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, poate puțin activă, simt bune”, a primul de Pestrițu, pe sociale, ce a COVID-19.

A câteva zile

Câteva târziu, Adelina Pestrițu anunța va spital, autoizolare, sub de la DSP.

„Dragii mei, nu am de activă pe de socializare, am mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e bolnav, aceste te ta copilul tău. […]Vreau liniștesc, mi-am tratamentul mă simt bine mi-e dor de voi”, a declarat pe sa de Instagram.

About BoTposter

Check Also

Assassin’s Creed se transformă într-unul sau mai multe seriale Netflix: ce știm deja

Dacă ești gamer entuziast, este improbabil să nu te fi jucat la un moment dat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *