Breaking News
Home / Tehnologie / Adda a făcut anunțul mult așteptat de fani: ”Dacă aș avea voie să beau azi, aș bea 10 pahare”

Adda a făcut anunțul mult așteptat de fani: ”Dacă aș avea voie să beau azi, aș bea 10 pahare”

Adda are de sărbătoare. Cântăreața a arătat poate, împământenit sa odată cu succesul ”Îți pot”, împlinind 12 de carieră. Solista ar cinstească cu 10 de vin, problemele de sănătate ar lăsa-o.

Adda, anunț de fani: se 12 de a piesă

Până la succesul de azi, a prin grele. A a o carieră muzică, nu nimic, a ei de mică. „Dinainte bine cântam fredonam mereu. De mi-am asta. Și la grădiniță, cineva ce o mare, – actriță cântăreață -”, a artista într-un interviu D.

Drumul ei muzică a părinților ei Mureș, unde a ei piesă: „Am piesa cu un microfon de calculator. Am trimis ei le-au pe internet, nimic”.

Mesajul de pe Instagram

Una ele a un succes a pe coloana sonoră a peliculei ”Loverboy”. Condeeescu regizorul filmului într-un de pantofi vânzătoarele ascultau pe Youtube piesa urma deschidă porțile sfera muzicii.

Acesta a de ea nevoie. La 19 ani, a de s-a mutat București. „Am niște foarte sub ce eu acasă. într-o clădire veche, fusese un spital. Am cu proprietara. Am de a trebuit mă descurc singură. Mi-a tata acasă, merge greu”.

Artista e fericirii 

Astăzi, artista 12 de carieră, s-ar cinsti cu câteva cu vin, sănătatea i-ar permite.

„Sunt azi! Se 12 de am mea piesă. Inocența, visul, dorința m-au pe ăsta au acolo mereu mine clipele grele! e mea, pe plâng! nu dezamăgește niciodată, muzica vindecă!

Dacă aș azi, aș bea 10 x 🍷 nu ar trebui se piardă niciodata, de am trăit cele atunci am compus, concertele ați ce am cu cu mine, confirmându-mi ce fac e bine! Și acum, 2020, da! Aș bea muzică punct o duc departe! Pentru ea e emoție, ea e sinceră, ea nu poate fi distrusă de de nimic! ❤️”, a pe Instagram.

Adda a pe perfuzii

Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor se cu o alergie, a la spital. În stilul caracteristic, a-și admiratorii virtual, a la veste un filmuleț pe căruia suna piesa ”Oficial merge bine”.

About BoTposter

Check Also

Pizza prăjită, rețeta din Italia care a înnebunit gurmanzii din România. Cum se face corect

Pentru ”Pizza fritta”  se folosește același aluat ca la o pizza obișnuită, dar nu este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *