Breaking News

Acuzații grave după ce o tânără însărcinată a murit de COVID-19, în timp ce era plimbată între spitale. “E de neacceptat!”

O de 39 de ani, 28 de mamă a patru copii, a cu coronavirus. Tânăra și-a pierdut joi, ce era de la Arad Timișoara.

Medicii arădeni au ca tânăra transferată la Timișoara, ce au starea ei de sănătate se înrăutățească. Din nefericire, a un pe nu a rezistat.

„Astăzi am un caz la Spitalul Timișoara, punctul de vedere. O de 38 de ani, 28 de săptămâni, COVID-19, transferată de la Spitalul sau Spitalul de Infecțioase, nu care, a un cardio-respirator Ambulanță deci a redirecționată cel regiune. Din păcate, pacienta a stopuri cardio-respiratorii UPU, ultima nu a fi salvată.

Atât ea, fătul, au decedat. De ce cazul? Pentru pacienta a la Spitalul inițial asimptomatică, urma contact cu o pozitivă. Nu a transferată la COVID-19 Arad, ci a ținută la Spitalul inițial Secția de acolo zonă roșie, cu ginecologic probleme.

Atunci pacienta a se decompenseze a transferată pe secția a aceluiași spital, unde nu ar fi corespunzător. Din noastre, a > la raportul de gardă de un epidemiolog cadrul Arad, căruia i s-a acest caz depășește.

Acest având pacienta ar fi o saturație de de 70%, sub limita obligativității intubării, deci un caz de ATI. pacienta nu ginecologice, ar fi la la timp, am fi internat-o pe secția exact acolo se caz se agravează. O la ar fi la a vieți omenești, a făt. Astfel de întâmplări oripilante de neacceptat!”, a transmis managerul spitalului Timișoara.

 

Actualitate

31 Iul, 16:10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *