Breaking News
Home / Tehnologie / Acest virus extras dintr-o plantă poate trata diferite tipuri de cancer

Acest virus extras dintr-o plantă poate trata diferite tipuri de cancer


Oamenii de știință un virus dintr-o plantă a crea imunoterapii cancerului. Și s-a tratarea la animale.

Într-un a câini, un virus de Cowpea, „mazărei cu ochi negri”, a identifice lupte canceroase. Împreună cu radioterapia, o cu de mozaic de Cowpea, dezactivate tumoare, a arătat o mare promisiune ca tratament cancer.

„Dacă un tratament la cancerul de câine, are foarte de a lucra, la un nivel, la umani”, a declarat Hoopes, specialist de la Dartmouth College cercetare, Wired. se deoarece „cel pacienților umani” a testa cancerului.

Particulele mozaicului de Cowpea simetrice, ce ușor de modificat. De asemenea, la de ușor de produs ca cultivarea cantități mari.

În ani, s-a dovedit, de asemenea, tratarea melanomului a de cancer la de șoareci, reducând rata de a tumorilor eliminându-le complet. Și imun, puțin probabil revină, construind o rezistență cu a vaccin.

Până prezent, Hoopes a noul tratament pe de 20 de câini. Șase câini cu cancer nu au nou, tratamentul cu radiații. remarcabil, deoarece rata de recurență un de de 85-90%, Wired.

Înainte ca un de tratament pe oameni, de știință bine declanșează un imun.

O echipă de cercetători de la a o subvenție de de de la Național de Sănătate, a un bioprintat poate la regulate. Dispozitivul va trebui de la Alimente Medicamente, de a fi utilizat studii umane.

 

About BoTposter

Check Also

Cea mai bună veste pentru clienții Mega Image. Sunt gratis până la 31 decembrie

Veste magnifică pentru clienții mega Image! Ce urmează să apară în magazine? Acestea sunt gratis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *