Breaking News
Home / Tehnologie / Acest asteroid pare banal, dar valorează mai mult decât întreaga economie de pe Pământ

Acest asteroid pare banal, dar valorează mai mult decât întreaga economie de pe Pământ

Un de Spațial a dezvăluit o ca a unuia interesanți pe cunoaștem. Este, de asemenea, asteroidul pe NASA să-l viziteze 2026.

Ce unde 16 Psyche?

La aproximativ 370 de de de Pământ, Psyche – cele masive obiecte centura principală de asteroizi a orbitează Marte Jupiter. Are o lățime de aproximativ 226 de și, de asteroizilor, stâncoși sau înghețați, a fi metalic.

De fapt, de se Psyche al a timpul – o „protoplanetă”.

Din ce 16 Psyche?

„Am meteoriți mare metalici, Psyche ar fi prin ar fi un asteroid nichel”, a dr. Tracy Becker, un om de știință planetar la Southwest San Antonio, autor al noii lucrări Planetary Science Journal aceasta.

Fierul nichelul se adesea meteoriții metalici miezurile dense planetelor. „Pământul are un metalic, o manta o crustă”, a Becker. cu un solar.

Cât valorează 16 Psyche?

Unii metalele e Psyche ar reprezenta aproximativ 10.000 de cvadrilioane de dolari (10.000.000.000.000.000.000 de dolari), sau de aproximativ 10.000 de mare economia globală cu 2019 – 142 de de dolari.

16 Psyche Spațial Hubble

Studiul lui a ca telescopul asteroidul specifice rotației sale, a vizualiza părți asteroidului. De asemenea, a lungimi de luminii, a detalii suprafeței sale. „Am identifica pe ce credem de absorbție a ultravioletului cu de fier”, a Becker. „Acesta un oxidarea are pe asteroid, ar fi rezultatul lovirii la suprafață”.

Vântul un flux de încărcate atmosfera exterioară a coroana sa. „vreme spațială”, este, de asemenea, ce aurora pe ar putea, la Psyche, fi provocat „intemperii spațiale” excesive.

Are o suprafață de pur?

Becker a suprafața ar fi pur, deși a remarcat prezența a cantități de ar domina și, practică, ar fi 10% suprafață propriu-zis.

Cu acestea, ce Psyche, asteroidul a ce ce reflectiv la lungimi de UV profunde. „Este un pe studiem departe”, a Becker. „Acest ar indica a spațiu de timp. de strălucire UV atribuit intemperiilor spațiale”.

Cu acestea, lui foarte că, deși de cuantificat de poate fi prezentă pe suprafața Psyche, un unic, de știință nu cu nimic altceva.

Misiunea la 16 Psyche

Singurul vom vedem un prim-plan cu o la Psyche. asta intenționează NASA.

Lansată 2022 de la Spațial Florida, la rachete SpaceX Heavy, misiunea Psyche a programul de a robotizate. Astfel, urmează la Psyche ianuarie 2026 a cel puțin 21 de cartografierea orbitei proprietăților asteroidului.

„A ce alcătuiește cu o planetă a fascinant”, a Becker, descrie Psyche alți ca elementele constitutive solar. „Odată ce la Psyche, vom cu cazul, nu se ne așteptăm. De o surpriză, interesant”.

About BoTposter

Check Also

Alimentele care ard grăsimi. Secretul slăbitului în timp ce mănânci e acum la îndemâna oricui

Fiecare dietă comercială încearcă să se individualizeze și să atragă, să vină cu ceva nou …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *