Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Accident dramatic în Hunedoara. Un bebeluș de un an a murit în brațele bunicii sale, din cauza unei greșeli fatale

Accident dramatic în Hunedoara. Un bebeluș de un an a murit în brațele bunicii sale, din cauza unei greșeli fatale

Suferință într-o și-a pierdut recent copilașul de un an. Un accident produs localitatea Hăşdău, judeţul Hunedoara, le-a doi ce pe lume, pe fiul lor. În momentul tragediei, micuțul se afla la bunica sa brațe.

Și-a nepotul murind ei

O vârstă de 44 de a trăit cel coșmar al sale. său, vârstă de un an, a gra sale, ce se a de un pe opus.

În momentul accidentului, bunica se afla față, dreapta șoferului, cu bebelușul mână, gest i-ar fi mic. Din păcate, minorul s-ar fi aflat într-un scaun de dimensiunilor sale, ar fi majore scape.

Potrivit informații de autorități, pe DJ 687D localitatea Hășdău, șoferul nu a viteza într-o curbă, pe cu se victimele.

„Astăzi (n.r. duminică), 12:00, un vârstă 47 de ani, Hunedoara, un direcţia Cernii Hunedoara, pe DJ 687, satul Hăşdău, nu a viteza într-o la dreapta, a pe şi a sens opus de un vârstă de 27 de ani, comuna Topliţa.

În urma accidentului, a rezultat minor vârstă de un an, se afla braţele bunicii sale, de 44 de ani, pe scaunul dreapta faţă, şi rănirea uşoară a de 45 de ani, Hunedoara, in a produs rutier. În cauză a penal”, a informat Niţu, purtătorul de al de Poliţie Judeţean Hunedoara, adevarul.ro.

Mai ambulanțe au sosit la fața locului

Imediat tragediei, la accidentului au medicale. a de la spital, el suferind un traumatism cranian grav, la nivelul gâtului şi la piept, medicilor de la Judeţean de Ambulanţă.

Din păcate, manevrelor de resuscitare, nu au să-I micuțului. Aceștia au atras atenția cu la poziționarea a copilului într-un scaun auto, nu brațe.

„Colegii au copilul de inconştienţă şi au manevrele de resuscitare Hunedoara. au şi la UPU, dar, păcate, succes”, a purtătorul de al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Dumitrescu, Agerpres.

About BoTposter

Check Also

Ce se întâmplă cu visele tale pe măsură ce dormi. Cercetători sunt și ei uluiți

Calitatea și complexitatea viselor par să se schimbe odată cu etapele noastre de somn, potrivit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *