Breaking News

Absolventă de liceu de nota 10, șefă de promoție, eliminată din Bacalaureat după afișarea rezultatelor. “Voi merge în instanță. Îmi vreau diploma”

Alexandra Bîndiu, șefă de la Tehnic “Vasile Cocea”, Suceava, a obținut media 9.46 la examenul de Bacalaureat, nu va diploma, de fraudă.

Alexandra, a a XII-a cu media 10 la materiile, spune nu poate ce s-a de ce a situație. Ea a dezvăluit nu a se timpul nu de la cine.

„Nivelul de (n.red. – al de Bac) a acceptabil, m -am ca fac si rezultatele. (…) Eu BAC-ul moment, nu o problemă, am de diplomă ca la facultate, să-mi continui studiile, luna octombrie, la Ştefan cel Suceava“, a afirmat Alexandra.

Absolventa spune s-a a urma de Inginerie Electrică Știința Calculatoarelor.

Alexandra Bîndiu hotărâtă să-și dreptatea instanță. „Am avocaţi, vom merge instanţă redactate de mine făcute cunoştinţele proprii. Eu notele şi diploma“, a absolventa premiantă Adevărul.

Nu singura a situație. Un de 17 elevi absolvenți de au de la fraudă, la de la rezultatelor. După susținerea probelor, s-a întregistra o plângere la Școlar centrul de examinare de la Moldobița s-a copiat, doi au trimiși verifice imaginile de pe de filmat.

total orasul in a numarul de cazuri cu covid 19 noul wuhan" alt="dezastru orasul in a numarul de cazuri cu covid 19 noul wuhan" class="lazy" src="https://www.antena3.ro/thumbs/landscape/2020/07/16/dezastru-total-orasul-in-care-a-explodat-numarul-de-cazuri-cu-covid-19-este-considerat-noul-wuhan-671514.jpg" width="600" height="334"/>
Coronavirus

16 Iul, 17:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *