Breaking News

“A murit ca un câine. Ați uitat să mai fiți oameni!”

Luminița, femeii pe medici, s-a viață pe 23 iulie, la Spitalul de Urgență Buzău, acolo unde a cu febră.

Din febră, femeia a catalogată drept suspect COVID-19, nu ar fi tratamentul boala de suferea.

“Ea a fost mea. Luminita mea. A murit pe 23 la județean Buzău. A murit singura ca un caine, deși sa trăiască. O zi, o săptămână, o lună. A la cu o tinuta la izolare deoarece febra si a suspectată de covid 19.

Am sa se cineva de boala de a fost: o asistentă cu ea si asteptam medicul. A sa agonizeze pana ce sa un sa o duca la de unde dupa putin a si murit. A doua zi am la spital. Ni s-a pus fața un formular prin sa semănăm ca luam la cunoștință suspecta de covid 19. De la morga spitalului ni s-a comunicat ca nu o pana nu rezultatul testului.

Tot aceeași zi primim un cu de la un funcționar al spitalului ne spune sa la morga ca ar exista o varianta, de a cadavrul in sac si cu sicriul sigilat. Binenteles ca nu am de si le am rezultatul testului, rezultat a duminica NEGATIV.

Acum va intreb eu pe voi, mi-ati lasat sa moara: Cum puteti linistiti stiind ca ati lăsat-o singura sa agonizeze? Nu i-ati o lumânare, nu a-ti facut nimic sa-i prelungiti zilele.

Jurământul l-ati uitat? Pentru 500 de in plus ce va intra luna de luna ați sa fiti oameni?
Opriți mizerie. Lăsați-ne sa ne bolnavi in spitale. Nu ne condamnați la moarte! sa-si morții creștinește. Iar voi, toti ati distrus o lume, de sa aveti parte: de ce am eu acum in suflet!”, a Zaharia într-o pe Facebook.

Actualitate

13 Aug, 10:57

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *