Breaking News

A murit băiatul devenit celebru după replica ‘Uite, stăm’. Este tulburător ce s-a întâmplat la închisoare

Un tânăar de 32 de penitenciar. Național TV, cu ani, emisunea de urgență. Într-unul episoadele reality-show, un celebru replica dată. Astăzi a decedat.

A murit băiatul celebru replica ”Uite, stăm”

La vremea respectivă, Alexandru, atunci a rolul, nu celebru. De celebritatea i-a la Național TV, cadrul  de Urgență. tânăr certat cu legea cu recalcitrantă față de lege. pe o atunci l-a urmărit, devenint marca acestuia. O vreme nu s-a nimic de el, aflându-se a gratiilor.

Conform comunicat publicității, oficialii  penitenciar, aflat la doi deținuți au decedați celulă. Comunicatul a ieri de penitenciarului. Primele date doi, vârstă de 41 de ani, București, Alexandru, vârstă de 32 de ar fi murit otrăviți.

Oficialii penitenciar au demarat o anchetă

Au chemați penitenciar, o echipă medicală sosit cu o ambulanță. Aceștia au nu au nimic doi, a pronunțat penitenciar. penitenciarului au demarat o anchetă, au suspectă.

„Vă informăm că, astăzi, 14.09.2020, 07:00, de libertate, cazate cameră de deţinere, nu vitale. A propriu, concomitent cu solicitarea, prin apel 112, a sprijinului echipaj de la de Ambulanţă Judeţean.

devenit celebru replica ‘Uite, stăm’. Este ce s-a la închisoare" width="1024" height="614" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/A-murit-băiatul-devenit-celebru-după-replica-‘Uite-stăm’.-Este-tulburător-ce-s-a-întâmplat-la-închisoare-2-1024x614.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/A-murit-băiatul-devenit-celebru-după-replica-‘Uite-stăm’.-Este-tulburător-ce-s-a-întâmplat-la-închisoare-2-768x461.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/A-murit-băiatul-devenit-celebru-după-replica-‘Uite-stăm’.-Este-tulburător-ce-s-a-întâmplat-la-închisoare-2.jpg 1140w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Alex, la 32 de penitenciar

În manevrelor de aplicate, a declarat la 07:25. Precizăm acestea se evidenţă cabinetului at unităţii cu de afecţiuni se tratament.”, e comunicatul Penitenciarului.

Conducerea de la penitenciar a declarat de pe judecătoria Giurgiu, au la faţa locului. Cauzele şi împrejurările producerii fi de abilitate, sprijinite de administraţia penitenciar. Așa relatam anterior, de prin otrăvire. La primele doi nu s-au urme de violență fizică. Rămâne se medico-legală a se afla doi deținuți ai penitenciarului Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *