Breaking News
Home / Stiri Online / A greși e omenește, am achitat amenzile. Ce spune despre reacția poliției

A greși e omenește, am achitat amenzile. Ce spune despre reacția poliției


”Eu am ieşit cu la Sărata mănânc, cu fiul meu, cu nepotul, cu noră, posibil, şi cu fratele meu. Sărata într-un şi Buzăul. Am şi pe terasă, am la interior, s-a frig. Au şi doi de-ai de partid, ne-am strâns cu la masă, a o greşeală, o recunosc, cu am amenzile, apoi, am mâncăm, ne-am despărţit şi am la mese separate. A o greşeală, recunosc, la a greşi e omeneşte, a persevera e prosteşte. Fiecare de momente, o durată. Trebuia cu mea şi ar fi bine. (…) Eu nu am şi am cu familia, s-a cu e discuţie”, a PSD.

Ciolacu a catalogat reacția ca ”un exagerată”, pornind de la la fața la a o conferință de pe subiectul ”Marcel Ciolacu”. ”Totuși, nu un infarctor”, a social-democratul.

”Un momentul, eu eram acolo a poliţia, a stăteam la mese separate, s-a la local. Nu am înţeles acestea (…) 
Cei de la IGP au o de pe subiectul Ciolacu.  Totuşi, nu infractor. Există şi metode de a comunica, mi s-a un exagerat. Nu am IGP vreo de ce prim-ministrul, biroul prim-ministrului stătea şi şi consuma alcoolice cu alţi ai Guvernului. Dubla măsură mi s-a exagerată. Nu am de 10 formulă de şase persoane. (…) Eu e o greşeală fiindcă am ceilalţi români, marea majoritate respectă aceste reguli, un greşit, de scuze”, a menţionat Ciolacu.

Reamintim Ciolacu, 9 au regulilor anti-Covid ce au surprinși, seară, stând la aceeași masă la restaurantul pensiunii ”Țara Luanei” Sărata Monteoru, Buzău. Mai detalii AICI. 

 

About BoTposter

Check Also

80 de milioane de doze din vaccinul Moderna, antamate de Comisia Europeană. Pot urma încă 80 de milioane

80 de milioane de doze din vaccinuil Moderna, antamate de Comisia Europeană. Pot urma încă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *