Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / “A fost o campanie murdară la adresa mea. Mi se pare comic ca tocmai PSD să acuze fraude”

“A fost o campanie murdară la adresa mea. Mi se pare comic ca tocmai PSD să acuze fraude”


“Mi se ca condițiile ați ce s-a întâmplat. Am cum, dupa ce a primăria nu are sa cu aceste (atacurile la afișate pe centrul Capitelei -n.r.), s-a continua. A o campanie murdară la adresa mea, cu știri false, nu vorbim de asta”, a afirmat Nicușo de la ședința PNL, unde a se pe le 27 septembrie.

Referitor la invitația de a prticipa la ședință, edilul al bucureșetenilor a afirmat: “Am cu ce un m-a susținut puternic. Am reconfirm cu ei”.

Întrebat ia se sau a o invitație acest sens liberalilor, a un acest sens, precizând: “Ce se va întâmpla o vedem. Vreau ma concentrez pe problemele cu se Bucureștiul”.  

Revenind la alegeri, a afirmat existența neregulilor nu poate fi negată: “Este au neregului. Și mine au secții am 0 voturi, mine au alți candidați. Au nereguli investigate”. 

Cat priveste situatia de la Sectorul 1, a ca acolo o situatie exceptionala. “La 10 sectii aproximativ 106 au de tarizu. E sa nu o implicateie. Per ansamblu, acestor alegeri, ramane un de intrebare”, a el.

Intrebat de ce nu se o renumarare la Sectorul 1 (cu referire la – n.r.), primarul al a reiterat ca e o campanie atipica fata de campaniile anterioare, “este sa aceste contestatii”. “Las partile (implicate -n.r.) sa se pronunte renumararea”, a aratat el.

 

About BoTposter

Check Also

O localitate din județul Maramureș intră în CARANTINĂ, cu o rată de infectare de 4,33! Se revine la DECLARAȚIA pe proprie răspundere

  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a primit Ordinul Șefului Departamentului pentru Situații …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *