Breaking News

“A adoptat prestaţia Cetăţeanului Turmentat”

“Conferinţa de de Klaus Iohannis miercuri, 29 2020, cu o zi de susţinerea Scheciului anti-PSD, s-a desfăşurat la Întrebări hotarele obişnuite de evenimente, la redacţiile la întîmplare, pe cine întîlneşte şeful maşina parcare. Simpla ne aducerii redacţie, gură, poşetă, sau sîni, ca pe vremea lui Nică a lui Ştefan a Petrei, a redacţie poziţia de preşedinte. Unele dulci, cu deştu muiat miere, acre, scoase atunci parcă oţet.

Au şi fireşti, de Teroriştii 2020, viruşii, poziţiile faţa apărată de pavăza măştii, ca faţa cavalerului apărată de vizeta lăncii adversarului de la turniruri. La conferinţele de presă, de lipsesc, şi nu ciudat: sînt dezinteresaţi de marile întîmplări de azi, simplul acestea au de ogrăzii naţionale. De data asta a o de externă. Şi atît de specială, presupunînd de New şi nu de ziar moldo-valah, de unde s-a recomandat a fi întrebătoarea:

‘Loredana Diacu, publicaţia Epoch Times: Domnule Preşedinte, recent, de a ţările la internaţionale a contracara, ameninţarea de regimul comunist de la Beijing, argumentele şi ‘în regimul de la a gestionat pandemia’. În de al internaţionale, vedeţi alăturarea la o de coaliţie şi v-aţi sau urmează iniţiaţi discuţii cu noştri pe acest subiect? Mulţumesc!’

Dacă s-ar fi la dislocarea ar fi de înţeles punerea ei. Pandemia a şi bugetul fetelor de pe Şoseaua de centură. O precum dislocarea a de soldaţi ar fi de pe Şoseaua de centură o veste decît cu blindat a 80 de de măcar pe hîrtie nu există. Dar se refere la un pe naţional, externiştilor, şi aceia specializaţi regimul Trump, decît s-o numeşti.

Ştirea a a de site-uri 21 2020, nu decît prin copierea depeşe de pe Agerpres. Citez fragmentar de Agerpres 21 2020 sub titlul: invită, la Londra, la formarea colaliţii antichineze:

‘Aflat la Londra, de a marţi la construirea mondiale a «ameninţarea» lui – de China, acuzînd a de coronavirus a-şi interese, Reuters. (…)

‘Sperăm o coaliţie înţelege ameninţare şi se va strădui colectiv convingă Partidul Chinez nu acest gen de comportament», a declarat faţa presei, avîndu-l alături pe ministrul de externe Raab.’

‘Klaus Iohannis: Este balanţa geopolitică de se schimbă, se schimbă şi balanţa geopolitică economică. ne şi pe noi, poate nu aşa ca pe alţii, de balanţa globale. În consecinţă, am de declaraţie, vom şi română asigur are analizeze şi un pe măsură la aceste schimbări geopolitice.’

Despre acest al Conferinţei de am cu la cristoiutv. De e specialişti ai noştri externă. Nu prin competenţa domeniu, şi prin poziţia sa proRomânia Lumii de azi, deosebire de mulţi aşa-zişi externişti de la noi, poziţii de agenţi de influenţă ai Marilor Puteri. Redau discuţia cu Severin:

‘Spuneţi ce e vorba, poate telespectatori nu s-au uitat. La ce se referea întrebarea?

Întrebarea, da şi nu ştiu ce e vorba. de american, a un apel vibrant, aş spune eu, mondiale Chinei, a răspîndit virusul. Nu ce a China, de şi acum o coaliţie mondială ‘coaliţie’ a atunci cînd au Irak. Vedeţi nu fac apel la NATO, ei fac apel la coaliţii.

Bună observaţie.

Pe se creează, ce înainte. Nu e acum aşa ataşată de NATO. Bun şi a ce părere are, ce va da suntem strategici. Gata, ne aliniem. Ţineţi cînd a vorba de Iran, de Irak, alături de Palau şi alţi lume, şi-au declarat cu acţiunea americană. De data aceasta a spuneam, filozofic, a spus: În sînt schimbări raportul de forţă, structura geopoliticii schimbare, prin vom analiza aceste mişcări de…’

Da, a se schimbă.

Şi funcţie de ne vom repoziţiona şi noi. Daţi-mi voie, bravo vorbim de formula cu preşedinte a un nu lipsit de importanţă o prudentă discurs şi rezonabilă spunînd se schimbă şi alianţele se şi modul…

Da, nu m-am gîndit la asta, aşa este.

Dacă am comenta acest discurs pe aceasta geopolitică un mesaj, nu ştiu cît de sincer, caz foarte interesant. Sau nu ştiu cît de alianţele, caz, foarte interesant. fi şi-o germană, atenţie.’

Din cîte de vede, a abordat poziţia lui de pe platforma ministru de externe şi a politician ca şi ea o poziţie cît de cît de se ciocnesc pe o planetă într-o de alianţe incredibilă. Această de a o de de aur al româneşti l-a pe să-şi ia dorinţele drept realitate.

Eu nu lui mărturiseşte o de a politica noastră la poziţiile de marile beligerante. a invocînd de pe internaţional a evita un precis, angajant. Politica noastră va sub blestematei general a lui şase de mandat. Politica de a nu nimic să-i de lui Iohannis. Ca şi politica internă, a politica Caragiale. Cetăţeanul se de morţii să-i i se pe cine voteze. A ar de Cetăţeanul Turmentat. Aşa şi Iohannis. În politica el nu va acţiona decît i se spune acţioneze. Ca n-aibă de cap”.

Actualitate

05 Aug, 17:10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *