Breaking News

5 sfaturi pentru vloggerii începători. Interviu cu Aurelian Ciocan, profesor de dicţie

Georgiana luaţi la o lecţie de visaţi ajungeţi vloggeri. ne va spune cinci sfaturi va ajuta deveniţi faimoşi online.

Înainte de toate, poziţionarea corecăt a sau a camerei de înregistrare. De vlog şi blog.

cu primul sfat, cel important, părerea mea.

”M-am gândit la câteva exerciţii foarte pe le oricând, şi filmăm un de reportaj, a ne dezamorţi gura şi a pronunţa bine cuvintele.

Unul foarte simpu a ne L plus R. LRLRLR. Putem legăm şi vocalele. LRA, LRE, LRI, LRO, LRU. LRÎ, un dificil, foarte eficient. Pentru buze folosim consoane. MPB, MPB. MPB”, spune Ciocan.

”Fie vorbim un vlog de călătorii, mâncare, de IT. Cu dăcă vom de specialitate, respectiv şi le vorbim liber, povestim ce am citit, cu vom fi naturali”, el.

La acest apelează şi cu experienţă.

”Nu e un rău, e un cu punctaj, poţi te nu uiţi o pe voiai o spui, păstrezi o ordine discurs. Notiţele esenţiale colacul de salvare”, spune Ciocan.

”E foarte repetăm. Cu vom învăţa evităm o bâlbă, o greşeală”

 ”Filmându-ne practic, ajungând la acest pas, un foarte important, la ce am filmat. Pot clipesc des, nu clipesc deloc. O ne auzim aceste ă-uri. Alt pe vom atunci ne vom la înregistrările cu ce cu şi cu ce de limbajul trupului”, explică Ciocan.

Dacă plănuieşti te apuci de vlogging, ar fi bine paşii de sus, cu cel puţin o săptămână înainte, astfel, vei filmările, vei fi relaxat, merge bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *