Breaking News
Home / Tehnologie / 5 semne că stai lângă un vampir energetic. Aceștia sunt oamenii de care trebuie să te ferești

5 semne că stai lângă un vampir energetic. Aceștia sunt oamenii de care trebuie să te ferești

Poate ați de vampirii emționali sau energetici. Aceștia nu fac energia, nu meritați slăbiciunile.

5 un energetic

Anumiți cu contact să-și o amprentă nesemnificativă ori, dimpotrivă, pagube, traumatizante. ce de vampiri energetici, sigur le față. Astfel, un nu are excepții, putând fi un membru de un cu ați cunoștință dată.

Iată cinci semne ați un energetic, Psychology Today.

Iată, prin urmare, le față vampiri energetici. cele pe le puneți practică.

Narcisistul

Totul se la el. Îi lipsește empatia, caută mereu admirație. Dacă nu dorește o narcisistă, va cu atitudinea sa, indiferentă, distantă. Pentru a proteja, de realiste. Nu gândiți narcisitul o empatică dornică ofere iubire. Nu-i validați cele înălțătoare pe le are însuși, ca o se finalizeze cu succes, singura soluție să-i ce anume va fi beneficiul lui.

Victima

Lumea ei sau motivul nefericirii ei. poveștile se consideră mereu o copleși la un dat. Totuși, stabiliți niște amabile, ferme, vorba cineva sau de o cunoștință. Chiar limbajul poate ajutor. Spre exemplu, încrucișarea brațelor contactului la acestor sănătoase.

Posesivul 

Aceste de controleze dicteze ar trebui fiți simțiți. Ei au o părere toate. Încep, adesea, propozițiile prin ”Știi de ce ai nevoie?” continuă replica. Ajungeți și, de cele ori, a proteja, nu un posesiv. Adoptați o încrezătoare puneți niște ferme. Posesivii caută mereu a o controla.

Vorbăreţul 

Nu cu de sau de părerea voastră, ci de el însuși. Câteodată se poate de de voi, fizic, ar voastră. Dați un înapoi, se va mult. Vorbărețul nu va la gesturile nonverbale, așadar, cel bine întrerupeți conversația spuneți, politicos, motivul ați asta: ajungeți la o importantă, de un etc.

„Drama queen”

Această va exagera mereu ei. Nici nu o de responsabilități, de sentiementele celorlalți, ci se pe ea. Să stabiliți ferme atunci vorba ”drama queen” să-i explicați prin ce trece. însă, timp, are de dus la de împlinit.

About BoTposter

Check Also

Cum faci acasă cea mai bună banana bread. Desertul delicios, perfect pentru weekend

Un desert delicios, perfect pentru weekend sau pentru a fi servit la micul-dejun alături de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *