Breaking News
Home / Tehnologie / 5 filme și seriale de pe Netflix care să bage groaza în tine în noaptea de Halloween

5 filme și seriale de pe Netflix care să bage groaza în tine în noaptea de Halloween


E 31 octombrie, e e, posibil, zi de groază. rog, nu aveai de motive zi. De pe ai o consistentă.

Un pe Netflix, cu accente de horror, e Rebecca. Pe scurt, o poveste de Monte alături de Maxim de Winter (Armie Hammer), un văduv, o (Lily James) la Manderley, locuința impozantă a ei soț. Naivă lipsită de experiență, se adapteze ei viață, lupte cu amintirea a lui Maxim, Rebecca, o a cărei viață de sinistra de la Manderley, Danvers (Kristin Thomas).

Ai pe Ratched. Este un de suspans, spune povestea originii lui Mildred Ratched, o asistentă medicală de psihiatrie. În 1947, Mildred sosește nordul Californiei a se la un psihiatric de prestigiu, unde se desfășoară minții umane. Ea se drept a dedicate. Pe măsură ce se infiltrează de a bolnavilor lucrează sau acolo, de fațadă a lui Mildred un caracter tenebros.

The Haunting of Bly Manor e următorul capitol al antologice The Haunting, cu acțiunea 1980. După tragică a bone, Wingrave (Henry Thomas) angajează o dădacă (Victoria Pedretti) a grijă de nepoata nepotul (Amelie Smith, Evan Ainsworth), orfani. Aceștia locuiesc la Bly Manor alături de bucătarul-șef, Owen (Rahul Kohli), administratorul, (Amelia Eve), menajera, Grose (T’Nia Miller). La Bly Manor, mort nu dispărut.

În episoade, Unsolved Mysteries conturează dispariții inexplicabile, tragice întâmplări bizare. un spectator cheia acestor cazuri. Detectivi, jurnaliști ai captivantă, de la docuseriilor originale, Cosgrove / Meurer Productions 21 Laps Entertainment, Things.

În fine, poate un de Sandler Hubie Halloween. Hubie Dubois (Adam Sandler) asigurându-se orașul natal, Salem, siguranță regulilor. Anul însă, un evadat un țin pe Hubie alertă. Când dispară, de Hubie convingă (Kevin James, Kenan Thompson) el poate opri.

About BoTposter

Check Also

Cea mai bună videochatistă din lume e din Timișoara. Nu o să îți vină să crezi ce studii are

O femeie din Timișoara a devenit cea mai de succes videochatistă din lume. Ivonna Reeve …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *