Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / 40 de poliţişti au fost trimişi să execute o comandă politică pentru ministrul Vela şi neamurile sale, care au candidat la alegerile locale

40 de poliţişti au fost trimişi să execute o comandă politică pentru ministrul Vela şi neamurile sale, care au candidat la alegerile locale

 “Colegii noştri au trimişi de tun”, de la Europol, cu referire la agenţii au trimişi într-o misiune electorală ce munciseră aproape non de 48 de ore.

“Zeci de polițiști de județele au trimiși ”misiune” noaptea, ziua votării, Caraș-Severin de MAI. În de 40 de au anunțați cu 3 misiune județ, a fi instruiți a li se spune ce motiv.”, de la Europol, printr-o pe Facebook.

Sindicatul poliţiştii au trimişi într-o misiune localităţile unde ginerele şi fiica partenerei de viaţă a ministrului de Interne, Marcel Vela, candidau ca primari, precum şi in localităţi unde ministrul era pe listele de consilier judeţean.

“Asistăm la o precedent, forțe de ordine execute o unde apropiați ministrului de interne, ginerele fiica partenerei de viață ai lui Vela, au candidat la funcția de primar, vorbim aici de Armeniș Caransebeș, acest județ, precum Oțelu Roșu, Berzasca, Nouă sau Oravița, unde ministrul a candidat un de consilier județean.” – de la Poliţiştilor Europeni.

“Practic, s-a călcat cadavre ca politic triumfător ministrul de interne are originile. Nu ne ne ca la următoare, misiune de la partid, de interesele candidează, de forțe am văzut-o la priveghiul duduienilor, Pian.”, reprezentanţii Europol.

Actualitate

29 Sep, 15:45

About BoTposter

Check Also

Ludovic Orban, în Franța: România va avea 3.000 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres în următorii 10 ani

„Am prezentat. 3.000 de kilometri de autostradă și de drumuri expres, peste 2.500 de kilometri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *