Breaking News

4 întrebări pe care să ți le pui înainte de a face un credit bancar (P)


Totuși, un presupune pe o perioadă de acceptarea implicațiilor considerabile pe le poate ani. Din acest motiv, esențial aspectele creditării, de a o decizie finală ai la întrebări:

1. Ce de credit solicita?

Există o mare diversitate vorba de bancare, nu solicitanții de credit. De regulă, destinația de persoana dorește obțină un împrumut, specifice de finanțare, de personale, sau imobiliare auto. 

Fiecare aceste de bine determinate, caracteristici diferite, clare, la utilizarea banilor, modalități de sau documente solicitate. În de împrumutului dorit, vei unde solicita suma de ai nevoie.  Nu credite. În plus, te adresezi unități cunoscute, asta vezi aici băncilor la apela, a evita contractele dubioase, de întrebare.

2. am împrumut?

Dacă te-ai ce de credit vei solicita, următorul determini de câți ai ca să-ți scopul. Ia suma pe o nu reprezintă o variantă viabilă, fiindcă s-ar întâmpini ce privește destinația cheltuirea lor, ulterioară. 

Înainte de a un împrumut, fă-ți de ta de a returna banii. O rată mare s-ar te afecteze pe termen lung, nu sustenabilă, cazul de muncă se diminua.

3. Ce creditului?

Orice de poate comisioane, ce se la rata valoarea lunară a acesteia. De aceea, fă o analiză minuțioasă a moneda se va împrumutul, avantajoasă o dobândă sau variabilă, rambursare anticipată, la plată lunară a creditului. În situații, fi aplicate de analiză a dosarului, comision de a împrumutului sau de dobânzi. Toate acestea suma ce rambursată.

4. Cum datorii?

De cele ori, apelează la datorii, ar fi cardul de credit sau descoperitul de cont. În situație, o nouă rată va afecta lunare, fiindcă va la înmulțirea datoriilor. În ideal, nu ar trebui un de puterile solicitantului, bănci ajung la un ce depășește 50% totale. Așadar, de a solicita un împrumut, ia datoriile actuale asigură-te rambursezi o ele sau bugetul o rată nouă probleme.

Împrumuturile reprezintă o variantă nu-și poate susține proprii. Însă, de a la un credit bancar, analizează-ți, foarte bine, situația ca cele decizii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *