Breaking News
Home / Stiri Noi / 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii să-şi facă ordine în inimă, Balanţele fac nişte schimbări importante din mers

25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii să-şi facă ordine în inimă, Balanţele fac nişte schimbări importante din mers

19 – 25 octombrie 2020, horoscop cu Berbec

Luni şi marţi, acte un proiect, şi relaţia cu autorităţile foarte strânsă. bine cu colegii şi subalternii, cu de acelaşi rang cu ei şi obţine de şefi. În week-end, se alături de prieteni.

19 – 25 octombrie 2020, horoscop cu Taur

Taurii atenţi la ce fac ceilalţi, poate de cu competenenţă şi convingă pe cineva de lor. Miercuri şi joi, se anunţă importante. Joi, poate o veste sau un autorităţilor. În week-end, treabă continuare.

19 – 25 octombrie 2020, horoscop cu Gemeni

Gemenii au şi ei, şi marţi, ceilalţi, poate de data aceasta interesaţi de relaţii sau de schimbarea într-un parteneriat. Miercuri şi pretenţii relaţia conjugală sau într-un parteneriat, week-end călătorii sau distracţie cu prietenii.

19 – 25 octombrie 2020, horoscop cu Rac

Pentru Raci, de şi marţi, muncă şi se mobilizează au bune. Miercuri şi relaţionale, e ce şi o importantă. În week-end, gospodăreşti, şi sau un de la o preajma lor. 

19 – 25 octombrie 2020, horoscop cu Leu

Săptămâna cu elan şi entuziam Lei, sub într-o foarte şi au de joacă. Miercuri şi joi, pe şi câştiga bani, şi experienţă. În week-end, atenţie la relaţia cu de viaţă.

19 – 25 octombrie 2020, horoscop cu Fecioară

Pentru Fecioare, săptămâma cu îşi fac agenda, calculează meticulos pas, scormonesc a afla şi centraţi ei. Miercuri şi joi, ies evidenţă, au foarte bune. În week-end, lucrează.

19 – 25 octombrie 2020, horoscop cu Balanță

Balanţele agitate la de săptămână, şi marţi, veşti sau fac drumuri. nişte schimbări la sfârşit. Miercuri şi joi, e bine se a meticulos nişte lucruri. Pot şi un musafir. În week-end, distracţie sau relaxare.

19 – 25 octombrie 2020, horoscop cu Scorpion

Scorpionii cu pe şi marţi, o situaţie se poate repeta şi ştiu ce nu facă. Miercuri şi joi, discuţii foarte sau se poate semna un contract, important. În week-end, sau musafiri.

19 – 25 octombrie 2020, horoscop cu Săgetător

Pentru Săgetători, tonic, formă, poate îşi doresc ceva, corecteze relaţia cu cineva, recunoacă nu au impecabili. Pentru şi joi, urma muncii lor, poate şi o pe o fac. În week-end, vizite interesante, cunosc noi.

19 – 25 octombrie 2020, horoscop cu Capricorn

Luni şi marţi, nostalgici, emoţionali şi poate e bine să-şi inima ordine. Miercuri şi joi, au intense, agitate, foarte siguri de un pe dau. Pentru week-end, atenţie la cheltuieli.

19 – 25 octombrie 2020, horoscop cu Vărsător

Vărsătorii foarte sociali şi marţi, e o invitaţie pe au refuzat-o şi analizeze bine. Deci, se repetă o situaţie. Pentru şi joi, au de muncă, nu au şi sănătatea se resimte. În week-end, distracţie, şi capricii multe.

19 – 25 octombrie 2020, horoscop cu Pești

Pentru Pești,  săptămâna cu responsabilităţi carierei, au şi ei de un răspuns, poate înşişi, cu funcţia pe o ocupă. Miercuri şi joi, alături de ei, e participe la un foarte important, week-end, şi bateriilor.

About BoTposter

Check Also

Firea: Guvernul a lăsat sănătatea românilor pe locul doi

Întrebată de Mihai Gâdea cum vede situaţia crizei sanitare pe care o gestionează primul-ministru Ludovic Orban, Gabriela …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *