Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / 160.000 de lei găsiţi în maşina unui membru al staffului lui Mohammad Murad, bănuit ca împărţea bani alegătorilor în ziua votului

160.000 de lei găsiţi în maşina unui membru al staffului lui Mohammad Murad, bănuit ca împărţea bani alegătorilor în ziua votului

În ziua votului, candidatul de la primăria Mangalia, Mohammad Murad, a un scandal momentul o patrulă de a o maşină se afla un membru staff-ul acestuia. Agenţii primiseră respectiv ar cetăţenilor a-l pe Murad.

Şoferul a încuiat maşina şi nu le-a o percheziţioneze. El l-a la faţa şi pe Murad, a se certe cu agenţii.

Mohammad Murad, candidat la Mangalia, scandal cu Poliția: “Spargeți mașina!”

Astăzi, poliţiştii au cu şi maşina au suma de 160.000 de lei. ce şoferului i s-ar fi postul de poliţie, momentul a la de provenienţa banilor.

“La poliției, a se rău, a solicitată echipaj de ambulanță, la Mangalia.

Avocatul s-a la Poliției Mangalia, cu s-a deplasat la fața locului, unde a descuiat curtea Poliției Mangalia, sprijinind la controlului interiorului acestuia. Urmare a controlului efectuat, a identificată suma de 160.000 de lei, înscrisuri, de persoane, precum fly-ere de campanie.”, reprezentanţii Constanţa, prin comunicat.

Banii au ridicaţi acest caz a un infracţiunea de “coruperea alegătorilor”.

“Cu la spațiul public, la apelarea Serviciului Național Unic Apeluri de Urgență 112, de un bărbat, a reclama fapte de fraudă electorală, fac precizarea că, urma efectuate la nivelul de Poliție Constanța, a reieșit ca aceste informații false.”, precizează poliţiştii. 

În la 3, a şi o explicaţie provenienţa banilor.

“Banii un precontract o maşină. Eu nu nimic de acest lucru, proprietarul dimineaţa. Aşa am înţeles de la colegul meu. n-aveam (…) Nu nicio dovadă au cu mita (…) Toate făcături ca câştige actualul primar.”, a la 3.

 

 

Actualitate

29 Sep, 15:45

About BoTposter

Check Also

Ana Florescu Ciubotaru, eleva olimpică la chimie care a ajuns studentă la universitatea americană, MIT

Din cauza pandemiei, Ana nu a mers peste Ocean, cursurile le face deocamdată online, alături …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *