Breaking News
Home / Stiri Noi / 15 români, vinovați de fraudă, spălare de bani și furt de identitate în SUA. Reţeaua de escroci îi păcălea pe americani cu anunţuri false

15 români, vinovați de fraudă, spălare de bani și furt de identitate în SUA. Reţeaua de escroci îi păcălea pe americani cu anunţuri false

Oficialii de Justiţie au anunţat aceştia acuzați au prin online, ajungând la de identitate. Reţeaua de pe cu anunţuri false.

Indivizii îşi desfăşurau mare ţară, Alexandria. Anchetatorii susțin gruparea, a comită de 2013, era de patronul spălătorii auto București. 

Principala fictivă vândută de reţelei au maşinile. Clienţii păcăliţi de anunţurile postate societăţi credibile, dealeri auto de serioşi, precum Motors. 

Partea a doua a schemei infracţionale a constat spălarea banilor. prin înşelăciunile convertiţi bitcoini fază, aduşi pe filiere financiare, unde reconvertiţi monedă curentă. 

Unul a bitcoini furaţi valoare de 1,8 de dolari. Potrivit americani, a a uriaşă, şi plus l-a şi denunţat pe membru reţelei. Toţi 15 urmează judecaţi la SUA. Pentru alți doi ai va un pe 14 septembrie, Kentucky, ce căutați de autorități.

About BoTposter

Check Also

Primăria Capitalei anunţă ca e gata să strângă zăpada cu 654 de utilaje

Primarul general Nicuşor Dan a solicitat operatorilor de deszăpezire din toate sectoarele Capitalei să fie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *